Reikikurser

Holy Fire ® Reiki

Holy Fire® Reiki är en ny form av Reiki som introducerades av ICRT (förening för Reikiutövare i USA och Canada) i januari 2014. Den är både kraftfull och mjuk och ger rening, helande, vägledning samt stärker oss. Den har inkluderats i UsuiReiki-kurser och i Karuna Reiki®- kurser.

Holy Fire® energin är märkbart mer subtil och kommer från en högre medvetandenivå. Elever har erfarit bland annat följande egenskaper

 • Arbetar kontinuerligt även när man inte tänker på den och problem som kommer upp helas spontant.
 • Respekterar alltid fria viljan.
 • Helar snabbt och djupt utan obehag.
 • Helar relationer och interaktioner med andra.
 • Frigör oro och ersätter det med en markant känsla av trygghet.
 • Ger spontant vägledning som kan accepteras på alla nivåer av livsupplevelser.
 • Tenderar att utveckla alla de personlighetsdrag som är hälsosamma att ha, såsom kärlek till sig själv och andra, vänlighet, tålamod, självförtroende, vitalitet, entusiasm, optimism, tillit, glädje, frid och så vidare.
 • En av de mest underbara effekterna är en känsla av att vara älskad. Detta är en djup och ren känsla som är väldigt omhändertagande.
 • När man en gång tagit emot den fortsätter den att utveckla sig själv och bli mer effektiv.

Dessa egenskaper finns i Reiki I & II men blir mer uttalade i ART/ master- och Karunakurser.

I Holy Fire® använder man sig av upplevelser, placeringar och tändningar istället för initieringar.

Källa: William Lee Rand, Secourong.


Usui/Holy Fire® Reiki I & II

Reiki I & II kan läras ut tillsammans under två dagar eller var för sig vid två olika tillfällen.

Utbildningen kan göras på distans eller fysiskt på plats. 

I utbildningen får du detta:

 • Reiki handpositioner.
 • Kunna ge dig själv och andra en komplett reikibehandling.
 • Japanska Reikitekniker så som: Gasshomeditation, Reiji-ho - utveckling av din intuition, Byosen Scanning - att kunna känna av var reiki behövs, Gyoshi ho - sända reiki med dina ögon, Kenyoku - torr bad, rengöring av ditt energifält.
 • Hayashi Healing Guide
 • Hur du använder reiki vid speciella tillstånd.
 • Symbolerna för reiki II.
 • Använda reiki för att bli av med oönskade vanor.
 • Distans healing.
 • Reiki manual.
 • Kunskaper vad som gäller alternativa behandlingar enligt hälso- och sjukvårdslagen
 • Diplom.

Utbildningen är en kombination av teori, diskussion och praktiska moment. Den praktiska delen innehåller bland annat att ge och ta emot en fullständig reikibehandling med alla handpositioner, hur du gör reiki på dig själv, praktisk användning av alla reiki II symboler samt hur du ger reiki på distans. Du får även lära dig de japanska teknikerna som finns beskriva ovan,

När du går en utbildning i reiki så förväntas det att du avsätter tid efter utbildningen för att öva och bli trygg i dina nya kunskaper. Du bör arbeta med reiki minst en kväll i veckan i flera veckors tid efter avslutad utbildning, öva gärna på familj och vänner samt ta emot reiki. Regelbunden övning är nödvändigt för att du ska bli trygg i dina reikibehandlingar.

Källa och bild: reiki.org (fritt översatt)


Usui/Holy Fire® Reiki III Reikimaster

Usai/ Holy Fire® III Reikimaster pågår under tre dagar, kursen kan göras på distans eller på plats fysiskt. Går du kursen digitalt på distans så kan du senare utbilda både digitalt och fysiskt, går du utbildningen fysiskt så kan du endast utbilda fysiskt på plats.

I utbildningen får du detta:

 • Teori
 • Upplevelser, placeringar och tändningar
 • Meditationer
 • Rörelsemeditation
 • Mastersymbolen och Holy Fire® symbolen
 • Information om hur du skapar och håller kurs, vad du bör tänka på samt vart du köper in material.
 • Målmanifestering.
 • Affärsmässigt medvetande.
 • Pengafrågor.
 • Konkurrens.
 • Annan information som du behöver lära ut till dina kursdeltagare.

Källa: William Lee Rand, Secourong.

Holy Fire® III Karuna® Reikimaster

KarunaReiki® är en fortsättning på Reikisystemet. Karuna är sanskrit och betyder medkännande handling grundad på visdom. Eleven initieras till åtta kraftfulla energistrålar som hör ihop med specifika symboler. Energistrålarna har specifika syften och effekter för att sätta igång inre processer och skapa kraftfullt helande. Dessa strålar är av så hög vibration att man först ska ha integrerat Reikimasterenergin för att vara redo för dem.

Kursen innehåller många praktiska moment, men för att få erfarenhet och självförtroende krävs det också att du praktiserar efter kursen, gärna med familj, vänner och kurskamrater.

Initieringarna, meditationerna och de praktiska momenten på kursen har en utrensande effekt och sätter igång inre processer - fysiska och känslomässiga, och det kan även påverka ditt sociala liv. Du kan känna av detta mer eller mindre i några veckor efter kursen och ibland t.om. före kursen, från det att du anmält dig.

De åtta KarunaReiki®strålarna

 1. Förbereder eleven för att ta emot djupt helande på cellulär nivå och är också bra vid problem från tidigare liv.
 2. Helar djupt liggande problem som omedvetna mönster, barnmisshandel, sexuella övergrepp och skuggjaget.
 3. Fyller personen med kärlek och kan användas för att hela relationer och utveckla medkänsla. Den hjälper till vid ovanor och missbruk och att skapa nya goda vanor.
 4. Grundar personen genom att hela de lägre chakrorna och stärka förbindelsen med jorden. Den renar också sinnet, skapar beslutsamhet och hjälper till att manifestera mål.
 5. Integrerar ditt högre jag i kroppen, förbättrar inlärningsförmåga och kommunikation, samt ökar kreativiteten.
 6. Ger dig styrka att ta din rättmätiga plats, vara oberoende och förverkliga dina mål. Den är också en jordhealingenergi som förstärker din kontakt med naturen.
 7. Helar det förflutna, frigör rädsla och skapar frid och förtroende till livet. Den kan hela sömnproblem och ångest, samt öka klärvoajans.
 8. Hjälper dig att bli jordad, manifestera mål och prioritera, samt verkar för att harmonisera mänskligheten.

Karuna Reiki® är ett skyddat varumärke

Tidigare krävdes att läraren var registrerad för att undervisa detta. William Lee Rand har avslutat registreringssystemet, men fortfarande krävs att man följer manualerna för att använda namnet. Skillnaden är att det räcker att skicka in sitt diplom som visar vilken nivå man är behörig att köpa diplom och manualer för.

William Lee Rand har även registrerat Holy Fire® som ett skyddat varumärke.

Källa: William Lee Rand, Secourong

Utbildning i Regndroppsmassage

Regndroppsmassage är en mjuk och skön behandling som agerar genom verkan av olika terapeutiska eteriska oljor. Regndroppsmassage utförs genom att kombinera applikation av oljor och lätt massage. Oljorna appliceras i en speciell ordning under fotsulorna samt längst ryggraden.

De 9 eteriska oljorna som valts ut för denna teknik har en stärkande effekt på immunförsvaret. Regndroppstekniken är en mycket välgörande behandlingsform, den kan hjälpa vid oro och stress. Med dessa terapeutiska oljor så kan känslomässig läkning ske. Oljorna är ekologiska och är mycket varsamt framställda så att växternas läkande beståndsdelar består efter framställningen. Oljorna genomgår kontroller och granskas så att det är toppkvalité och inga syntetiska oljor. Oljorna går in i kroppen på några sekunder eller minuter. Resultaten kan vara i timmar, dagar eller till och med år, beroende på varje enskild kropp och dess syra/bas-balans.

Mer info finns under rubriken regndroppsmassage.

Du köper själv in oljorna inför utbildningen, jag hjälper dig så att det blir rätt.

Utbildningen innehåller:

- Teori om massagen och om oljorna

- Praktik, eleverna får öva på varandra

- Du får med informationsmaterial om behandlingen och oljorna

Alla utbildningar boka via telefon eller mail

© 2018 Malin Nordström teamenergyandmovement@gmail.com
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!