Regndroppsmassage med eteriska oljor

Regndroppsmassage är en mjuk och skön behandling som agerar genom verkan av olika terapeutiska eteriska oljor. Regndroppsmassage utförs genom att kombinera applikation av oljor och lätt massage. Oljorna appliceras i en speciell ordning under fotsulorna samt längst ryggraden.

Behandlingen stärker Immunförsvaret samt hjälper muskler och leder att slappna av. Behandlingen hjälper även genom dofterna som sprids när man applicerar oljorna och på så sätt skänker det även lugn i sinnet. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna samt syftar till att uppnå balans i kropp och själ. Oljorna arbetar sedan i 5-7 dagar i kroppen.

Denna behandlingsform lämpar sig även mycket bra för problem med stelhet och/ eller värk i axlar och nacke,vid akut ryggskott samt för att höja immunförsvaret och få mer energi.

Regndroppstekniken baseras på idén av att många typer av skolios och andra ryggradsförskjutningar orsakas av virus eller bakterier som ligger "sovande" längs ryggraden. Dessa patologiska besvär orsakar inflammation vilket i sin tur gör att ryggraden förvrids och vanställs.

Höj ditt immunförsvar och få mer energi med en av USA:s mest uppskattade SPA-behandling.

Så här går det till:

De 9 eteriska oljorna som valts ut för denna teknik har en stärkande effekt på immunförsvaret. Regndroppstekniken är en mycket välgörande behandlingsform, den kan hjälpa vid oro och stress. Med dessa terapeutiska oljor så kan känslomässig läkning ske. Oljorna är ekologiska och är mycket varsamt framställda så att växternas läkande beståndsdelar består efter framställningen. Oljorna genomgår kontroller och granskas så att det är toppkvalitet och inga syntetiska oljor. Oljorna går in i kroppen på några sekunder eller minuter. Resultaten kan vara i timmar, dagar eller till och med år, beroende på varje enskild kropp och dess syra/bas-balans.

Boka regndroppsmassage

© 2018 Malin Nordström teamenergyandmovement@gmail.com
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!