Ortobionomi

Bakgrund

Ortobionomin kom till av en tillfällighet av osteopaten Lawrence H Jones när en patient lades i en avslappnande ställning på 1960-talet. Smärtan som patienten kom med hade släppt efter några minuter i det avslappnade läget.

Ortobionomi betyder Läran om den naturliga organismen. Ortobionomi återställer felprogramerad dysfunktion mellan hjärna och led- och muskelsinnena.

Ortobionomin programmerar om hjärnan att släppa taget om gamla felställningar där värk, smärta och inflammation ofta ingår. Hjärnan inser att spänningen inte är motiverad längre vilket leder till att led- och muskelsinnena får rätt information om hur de ska arbeta.

Metoden är enkel och behaglig då man följer med kroppen, man går aldrig emot ett motstånd eller smärta och använder sig inte av någon manipulation.

Ortobionomin påverkar våra organ men även djupare flöden på det mentala och känslomässiga planet. Ibland kan det räcka med en till tre behandlingar för att korrigera och återgå till muskulär balans, behandlingsintervallen kan vara på en till två veckor.

Källa: Henrik Hellberg - Team Hellberg zonterapi

Boka ortobionomi

© 2018 Malin Nordström teamenergyandmovement@gmail.com
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!