Zonterapi 3D

Bakgrund

Zonterapi är en mångtusenårig läkekonst som öppnar upp cirkulationen i hela kroppen. Metoden bygger på att alla våra dela kommunicerar och knyts ihop av vårt autonoma nervsystem, det system som sköter allt åt oss så som andning, cirkulation, matsmältning mm. Det autonoma nervsystemet har full koll på vad som händer i kroppen.

Våra kroppar sänder ut smärta när något inte står rätt till och den lagras i våra kroppsdelar. Zonterapeuten frigör smärtan och öppnar upp de självläkande krafterna. Idag har många förlorat kunskapen om att vi har ett utvecklat reparationsprogram som har byggts in för att människa ska kunna överleva genom sin egen kraft under evolutionens långa tidsrymder.

Idag

Zonterapeuter idag arbetar mest med kroniska åkommor, med mycket goda resultat. Zonterapi kan hjälpa de flesta patienter oavsett om de tror på zonterapin eller inte.

Zonterapin är framförallt inflammationsläkande och tar på så vis även bort smärta och värk.

Organismens kraftigaste läkningsverktyg är just inflammation och feber, genom att höja upp den inre elden med reflexologi får man kroniska åkommor att läka ut. Det är därför som gamla krämpor kommer tillbaka under en kort tid, det är en del av läkningsfasen. Får kroppen den stimulans den behöver så strävar den alltid, så långt det är möjligt, att nå jämnvikt.

Hälsa är ett naturligt tillstånd.

3D

Den tredimensionella reflexologin arbetar med strukturellt tänkande. Det innebär att fotens vävnader alltid har sin motsvarighet i kroppens strukturer.

Den tredimensionella reflexologin är en naturlig fortsättning på den klassiska och är idag internationellt känd genom tre världskongresser i reflexologi.

Källa: Henrik Hellberg - Team Hellberg zonterapi

Boka Zonterapi

© 2018 Malin Nordström teamenergyandmovement@gmail.com
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!